Välkommen till Kalema E-Mobility

Kalema E-Mobility är din lokala leverantör och installatör av högkvalitativa och kostnadseffektiva IMD system i Gävle, Sandviken och närliggande kommuner i Gävleborgs län.

Vi är ett företag med hjärtat i Dalarna och huvudkontor i Borlänge. Vår ambition är att vara lagom små och tillräckligt stora för att kunna ta oss an stora som små uppdrag och erbjuda alla våra kunder personlig och engagerad service. Vårt framgångsrecept är utbildade medarbetare, högkvalitativa tjänster och ett lösningsorienterat och kundfokuserat arbetssätt.

Högkvalitativa IMD system från Home Solutions

Tillsammans med vår samarbetspartner Home Solutions – Sveriges ledande leverantör av IMD system – kan vi erbjuda fastighetsägare och BRF: er pålitliga installationer som gör det möjligt att mäta den individuella förbrukningen för olika hushåll och debitera därefter.

Detta är en lösning med många fördelar för BRF: er och fastighetsägare, liksom för de boende och miljön då IMD system har visat sig minska förbrukningen med 25-35 %. Genom att investera i en installation är ni alltså en del av en grönare utveckling där ni underlättar för era boende att minska sin dagliga miljöpåverkan.

Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster och produkter!