Laddbox

Givetvis kan vi hjälpa dig med alla jobb som kräver en elektriker, men något vi brinner lite extra för är laddboxar anpassade till dig i Dalarna.

Vi på Kalema E-Mobility har bred kompetens kring IMD system och de krav och regelverk som finns kring detta. Men våra utbildade elektriker kan mer än så.

Laddbox i Dalarna

I takt med att fler och fler väljer att skaffa elbilar så växer självklart behovet av att kunna ladda dessa. Det finns såklart som alternativ att ladda sin elbil på de offentliga laddstationer som finns. Men det tar dels tid och är sällan speciellt praktiskt. Vi tycker att det bästa är att ha en laddbox hemma vid ditt hus. Det finns självklart många alternativ och olika varianter att välja på men det behöver inte du grotta ned dig i, det är därför våra experter på laddboxar i Dalarna finns här för dig.

Behovet av laddboxar och vårat intresse för det är faktistk så stort att vi har en egen sida för just detta. På Laddbox Dalarna har vi samlat all info du behöver för att du ska känna dig trygg i ditt val av laddbox anpassade efter dina behov. Du kan självklart även kontakta oss direkt via formuläret så hjälper vi dig! Vi ser fram emot att höra av från dig.

Kontakta oss när du behöver en specialist på IMD system

Är du intresserad av att anlita oss för att installera ett IMD system i Gävle, Sandviken eller närliggande orter? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig med rådgivning och offertlämning!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.