IMD-system

Har ni bestämt er för att installera ett IMD system i er hyresfastighet eller brf? Grattis till ett bra val som kommer med många fördelar både för er, era boende och miljön!

IMD-System

Vi på E-Mobility tillhandahåller smidiga och kostnadseffektiva helhetslösningar där vi ansvarar för allt från installation till drift av ert nya system. Givetvis ingår också de mätare och system som möjliggör att ni kan göra mätningen och debiteringen av hushållens individuella förbrukning av el, vatten och/eller värme!

Välfungerande IMD system från Home Solutions

För att kunna erbjuda våra kunder de bästa och mest prisvärda installationerna har vi valt att samarbeta med Sveriges ledande leverantör av högkvalitativa IMD system – Home Solutions. Systemen är välbeprövade, välfungerande och installeras på bästa sätt efter er fastighets förutsättningar av våra utbildade tekniker.

  • Vill ni veta mer om oss och våra tjänster?
  • Vill ni höra mer om fördelarna med IMD system för BRF: er och fastighetsägare?
  • Vill ni boka en installation?

Tveka då inte på att kontakta oss redan idag – vår personal besvarar mer än gärna alla frågor och funderingar ni kan tänkas ha!

Kontakta oss när du behöver en specialist på IMD system

Är du intresserad av att anlita oss för att installera ett IMD system i Gävle, Sandviken eller närliggande orter? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig med rådgivning och offertlämning!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.